Cochet Antic

despre "frumusete la batranete si viata fara de moarte"

colaborari si anuar specialisti

Cochet Antic intretine legaturi de colaborare cu mesteri artizani si restauratori recomandati de colectionari, critici, comerciantii si evaluatorii de arta si antichitati. Prezenta lor in paginile noastre atesta experienta si rezultatele profesionale care au dus la crearea si consolidarea reputatiei prin lucrarile realizate si profesionalismul acestora.

Aceasta lista nu este una exhaustiva, paginile site-ului nostru fiind deschise (gratuit) tuturor celor doritori sa-si faca cunoscute creatiile si lucrarile sub rezerva confirmarii si a recomandarilor venite din partea partenerilor nostri sau a altor institutii, ong-uri, fundatii, case de licitatie (atc.), a tuturor celor care au o experienta confirmata in domeniile de activitate afiliate – comert, muzeistica si conservare, galerii, etc.

Pe langa spatiul/pagina de prezentare pe site sau afisarea link-rurilor catre blogurile, site-urile specialistilor, Cochet Antic le poate oferi acestora facilitati de promovare si servicii de bonificare a expertizei  pe baza unor acorduri de colaborare care for discutate separat .

Observatie – specialistii care doresc sa figureze in anuarul nostru sunt rugati sa prezinte alaturi de recomandarile venite din partea institutiilor, diplome de studii specializate sau alte tipuri de acreditare, si un portofoliu concludent de lucrari. Pentru noi si mai ales pentru cei care isi incredinteaza patrimoniul celor pe care ii promovam, cel mai bine vor vorbi realizarile lor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: